Medicinsk Vård

citikliniken senior

Citikliniken Senior är fullt ut integrerat med Citikliniken Hälsocentral i Norrtälje. Citikliniken är en modern husläkarmottagning i centrala Norrtälje med landstingsavtal och har en äldrecentral vi kallar för Seniormottagningen.

Vi erbjuder en högklassig och modern primärvård med specialistläkare, online doktor på nätet, psykologmottagning, diabetes- och livsstilsmottagning, seniormottagning, rådgivning, certifierat medicinskt lab, hälsokontroller, alla e-tjänster via 1177 Vårdguiden m.m.

Vi har högkostnadsskydd.

Välkommen att lista dig hos oss.

Kontakta/Besök ossCITIKLINIKEN SENIOR

Citikliniken Senior Snabba Fakta

citikliniken senior

Citikliniken Senior är anpassad för 65+ och erbjuder certifierad personcentrerad vård och omsorg som är sammanhållen med fullt integrerad vårdentral med nära i vård hemmet inkluderande hemtjänst, hemsjukvård och hemrehab. Citikliniken Senior driver även Seniorbutik, har ett Seniorråd och en Akademi. Citikliniken Senior är ett nära samarbete mellan Citikliniken Sverige, Lugn&Ro Vård och Omsorg samt e-hälsoföretaget BraineHealth.

Läs mer ...CITIKLINIKEN SENIOR

Seniormottagning

citikliniken senior

Citikliniken Senior driver en mottagning anpassad för dig som är 65+.

Vi sätter prestige i att vara särskilt bra på att möta medicinska och andra frågeställningar som hör åldern till. Vi erbjuder en exklusiv sammanhållen och personcentrerad vård och omsorg anpassad för seniorer.

För dig som kommit en bit längre på livets resa, har vi en Seniormottagning anpassad för 75+ och som även håller samman din vård och omsorg i hemmet och är helt integrerad med hemtjänsten, hemsjukvården och hemrehab samt vårt demensteam vi behov.

För 75+ erbjuder vi | Vårdkontakt | Kontaktingång 020-118 118 utan tonval | Medicinsk Provtagning i samarbete med Karolinska | Utredning & Behandling av kroniska sjukdomar - Hjärta och Kärl, Diabetes m.m

Online: Tidsbokning | Journal | Kommunikation med Vårdkontakt | Receptförlängning | Online-läkare

Kontakta/Besök ossCITIKLINIKEN SENIOR

Region Stockholm

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm och erbjuder vårdcentralens fulla kompetens med utredning, diagnostik och behandling.

Image
Om oss...CITIKLINIKEN SENIOR

Karolinska

Vi har ett fullt utrustat laboratorium för medicinska provtagningar och samarbetar med Karolinska Universitetslaboratoriet.

ProvtagningCITIKLINIKEN SENIOR