Hemsjukvård

citikliniken senior

För dig som är i behov av vård i hemmet erbjuder vi hemsjukvård som enstaka insatser om du är listat som patient hos oss och basal hemsjukvård för längre och varaktiga perioder när du väljer oss i kundvalet via Lugn&Ro Vård och Omsorg. Vi är helhetstäckande i hemsjukvården och tillsammans med dig och din vårdkontakt hos oss håller vi samman din vård och omsorg.

Kontakta/Besök ossCITIKLINIKEN SENIOR

Hemsjukvård med Lugn&Ro

När du har stora svårigheter att ta dig till vår vårdcentral erbjuder vi hemsjukvård när du är listad hos oss. Vi gör samma vårdinsatser inom de områden som du normalt annars skulle behöva när du besöker vår mottagning. Om du är i behov av varaktiga insatser kan du välja oss med basal hemsjukvård i kundvalet.

Oavsett dina behov av hemsjukvård arbetar vi i små personcentrerade team där din personliga sjuksköterska arbetar obehindrat mellan vår vårdcentral och i din äldreomsorg och är i kontakt med din läkare och vid behov personalen i din hemtjänst eller rehab.

Du är välkommen att ringa vår Guldentré 020-118 118 för mer information så berättar din vårdkontakt hur det går till.

Här kan du läsa mer om hur vår hemsjukvård fungerar i Norrtälje.

HemsjukvårdLUGN&RO VÅRD OCH OMSORG

Vi håller samman din vård och omsorg

Vi erbjuder ett helhetstänk för dig med större behov där vi håller ihop vården och omsorgen med vårdcentral, seniormottagning, hemtjänst, hemsjukvård och hemrehab.

Det skapar en personcentrad tillgänglig trygghet för dig som  patient.